lauantai 6. maaliskuuta 2010

10. raskausviikko

Maanantaista on tullut entistä kauheampi päivä ja niin ettei se edes johdu siitä kun vkl loppuu. Vaan kun sunnuntaina ei ole ollut tarpeeksi tekemistä normaalina työaikana niin sitähän menee ihan sekaisin. Lisäksi kun ei ole tekemistä tulee oltua liikaa tv:n ääressä tai koneella ja siitähän vasta tukkonen olo tuleekin. Nice :)

Muuten sitten viikko onkin mennyt aikalailla viimeviikkoiseen tapaan. Töissä, kotona ja nukkuen. Tosin sain vihdoin kirjeen ensimmäisestä ultrasta ja se on n. kahden viikon päästä :) Sitä odottan nyt innokkaasti koska haluan nähdä jotain todistusaineistoa että siellä tosiaan on jotain enkä ole valeraskaana tms.
Ja että se on normaali edes noin ulkoisesti. Sitten saatan antaa itselleni luvan innostua :)

Hmm.. Se on totta kyllä mitä kaikki työkaverit ovat sanoneet. Ei se raskaus/lapsi siinä parisuhteessa ainakaan lähennä. Tosin kaikki lähtee päästä ja asenteesta. Täytyy sopeutua tilanteeseen nyt. Ja tehdä asioiden eten työtä kun on aika että siihen kykenee.
Olen sitä mieltä että onnellinen parisuhde (pitkäaikainen) vaatii sen että osapuolet ovat ensin tyytyväisiä itseensä ja ns. omaan elämäänsä kyetäkseen olemaan onnellisia ja tyytyväisiä parisuhteessaan. Plus tietenkin kun omassa päässä on hyvä olla sitä ei niin paljon arvostele kumppaniaankaan aivan turhista asioista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti