lauantai 27. maaliskuuta 2010

13. raskausviikko

Maanantai ja tiistai olivat jo melkein normaaleja päiviä. Keskiviikkona totesin että en taida enää mukkua arkisin päiväunia sillä mene aivan sekaisin eikä se virkistä vaan väsyttää entistä enemmän. Olen nyt vain väsähdän/tipahdan vähän ennen ilta yhdeksää.

Meillä on kaksi koiraa jotka ovat tullet meille aikuisina. Olemme joutuneet pohtimaan jo hetken toisen koiramme tulevaa kohtaloa sillä se on hieman arvaamaton välillä. Tosin nyt se on jo parempaan päin mutta pointti onkin siinä että emme tiedä miten se suhtautuu lapsiin.. varsinkaan lapseen joka oppii kävelemään tai edes liikkumaan ja takertumaan asioihin. Koira kun on sellainen että jos sitä haluaa silittää tms. se täytää aina kutsua luokse jotta osoitan kuka oikeasti käskee. Ettei se muutu takaisin siihen millainen se aivan alussa oli.
Mutta ottaako se riski että koira tottuu ja hyväksyy lapsen tai sitten ei hyväksy. Pahimmassa tapauksessa pelkää sitä ja stressaantuu pahasti meluun ja lapsen tekemiin äkkiliikkeisiin.
Itse tällä hetkellä haluaisin antaa sille mahdollisuuden mutta aina on se entä jos jotain käy tai melken käy. Silloin on vaikea löytää vaikka viikossa sille toinen koti ja hyvä koti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti