lauantai 27. helmikuuta 2010

9. raskausviikko

Soitin tällä viikolla yhdelle ystävälleni jolla on kaksi lasta ja hän on ikäiseni. Siis kerroin olevani raskaana ja hän kertoi olevansa itsekkin raskaana ja viikolla 20 :O
Olin aivan käkenä, mutta sitten mietin että ihan kiva kuulla että lapsellani voi olla joku tuttu leikki kaveri sitten kun ja jos. Vaikkakin keski-suomessa :)
Kyselin vointia ja hän kertoi että etova olo oli lähtenyt vasta viime viikolla. Siis vasta yyh. Kysyin onko kivaa olla raskaana hän että eipä oikeestaan ja itse nurahdin että ei minustakaan. Mutta sitten hän totesi että kyllä se sitten aikanaan tulee etä se onkin aika kivaa, kun tuntee liikkeet vatsassa jne. :)

Näin tällä viikolla yhtä toista ystävääni joka oli nähnyt toisia ystäviään ja ja he olivat todenneet että tietävät aika monta jotka ovat nyt raskaana ja ikää on keskinäärin se 23 tai 24. On se jännä että ihmiset alkavat vielä nykyäänkin sikiämään jo ennen 30 vuotta. Tai sitten asenteet ovat muuttuneet tai muuttumassa että se työ ei olekkaan juuri nyt tässä iässä se ykkös juttu.
Toisaalta itse ajattelisin sen näin; jos nyt tässä iässä juuri lapsen saa niin suurin osahan on vielä opiskelemassa ja nyky työelämään siirrytäänkin tosissaan varmaan kaeskimäärin 27 vuotiaina. Joten on jo lapsi kun aloittaa URAN. Onko se niin huono asia. Mutta totta on että ennen lasta kannattaa toteuttaa kaikki pikku haaveet ja jutut mitä haluaisi tehdä. Koska jos kokee että niitä ei voi tehdä kun on lapsi tai lapsia niin se ikävä sitten "katkeroitua" tai syyttää siitä jotakuta.
Vaikka tosin ajattelu tapa on nyt sarjassamme ennen lasta.

Ystäväni heitti myös hyvän pointin; olisi mielenkiintoista jos mieheni rupeaisi pitämääm blogia tai jotain päiväkirjaa siitä mikä fiilis ja mitä päässä liikkuu kun vaimo muuttuu ja muuttuu myös etäisemmäksi.

Torstaina ja perjantaina väsymys on ollut aivan kummallista. Siis to menin nukkumaan klo 20 ja nukuin ihan kevyesti seuraavaan aamuun. Eilen taas menin päiväunille siinä 17.30 ja heräsin 21.45. Sitten katsoin suomi-usa matsin ja menin n.00.15 nukkumaan ja heräsin aamulla 8.45. Olen siis nukkunut kahden viimeisen vuorokauden sisällä hurjan paljon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti