lauantai 20. helmikuuta 2010

8. raskausviikko

hmm.. Viime viikonloppu oli kamala. Mutta maanantaista perjantaihin heräsin joka aamu iihan hyvällä mielin ja aamupalan syötyäni ei ollut yhtään paha olo n. 2 tuntiin :)
Iltaisin se sitten iski päälle, etenkin jos en ollut nukkunut työn jälkeisiä päivunia.. Huhhu, illat.. Mutta oikeasti olen niin onnellinen ettei ihan koko päivä mennyt pilalle niinkuin kahtena edellisenä viikkona.

Maanantaina kävin ratsastus tunnilla ja huomasin että se on jotain mitä haluan jatkaa mahdollisimman kauan kun vain "uskallan". Se vie ajatukset kaikesta muusta on PAKKO ajatella vain sitä hetkeä ja mitä tekee. Ja mikä parasta tunnithan meillä ratsastetaan ulkokentällä ympärivouden sillä maneesia ei vielä ole.
Kylmä pakkasilma neutralisoi hajuja ja raikastaa oloa. Se on ulospääsy kaikesta. ^__^
Sen jälkeen tosin olen ihan poikki mutta on se sen arvoista kumminkin.

Hyvästä kirjastakaan ei ole haittaa. Luen kunnes silmät väsyvät ja sitten nukun ja sitten jatkan. Niin no paras olisi tietenkin äänikirjat. Silmät ei väsy :)

Vaikka olo onkin ollut suhteessa parempi kuin akaisemmin niin ruokakaupat ovat silti edelleen pahoja kauhun paikkoja. HYI, ei pysty...liian hajukasta. (ehe ehe)
Siis hajut, kävimme tiistaina anoppilassa, appiukko otti jääkaapista jotain voita tms. ja olin n.2,5m päässä jääkaapista ja haistoin "ai teillä on kotleria" siis makkaraa. Haistoin sen kuin olisin ollut itse jääkaapin ovella. Myöhemmin kysyin mieheltäni kotona etkö itse haistanut? Sillä miehelläni on aivan järkyttävän hyvä hajuaisti. Mutta ei, ei ollut haistanut.
Lisäksi haistan kaiken kotona etenkin jos tulen ulkoa ja oikeastaan muutenkin. Olen kuin meidän kaksi koiraamme, haistan joka penteleen asian. Yäh :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti