lauantai 10. huhtikuuta 2010

15. raskausviikko

Vau, nyt voi virallisesti sanoa että hormoni tasot ovat rauhoittuneet joten tämän tytön pahimmat (toivottavasti) ovat nyt takana päin. :)
Pelkäsin jo etteivät ne mene ohi mutta kyllä nyt ainakin tässä raskaudessa.
Mutta suosiolla en kanaa syö koko raskauden aikana sillä se on ällöttänyt alusta asti. Vaikkakin muuten kana on hyvää ja varmasti taas raskauden lälkeen.

Mha on ruvennut myös lievästi kasvamaan ja minulla on työhousuissani viritelmä sillä kuminauhallisia työhuosuja ei ole saatavilla. Elikkä henkselit ja housun nappi auki.
Illalla kun makoilee selällään sengyssä on hauska huomata kuinka massu/alamassu on kohonnut hieman lantioluiden yläpuolelle. :)
Siellä se kasvaa.
Odotan malttamattomasti seuraavaa ultraa. :)

Kävin torstaina uimassa ns. normaalin eli raskautta edeltävän lenkin. Mutta tietenkin se kunto oli hieman laskenut joten vetelin sitten kahden happotus kierrokseni jälkeen ihan rauhassa :)

Yksi pikku juttu tuli mieleen.. Onko kukaan koskaan kertonut että maha/oma suolisto rupeaa sitten tuottamaan ekstrapaljon ilmaa. Ainakin minulla tällä viikolla ja alkaa tuntua sille ,että pitäisikö kuidun määrää lisätä vaikka se ei ole ollut mikään ongelma edellisillä viikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti