keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

24.-28. raskausviikko

Tässä välissä onkin kaikenlaista jo ehtinyt tapahtua. Ja kesäloma alkoi. Ihanaa kun ei tarvitse päätään työjutuilla vaivata :).
Juhannuksena olimme mökkeilemässä saaressa ison joukon koiria ja miehen perheen kanssa.
Olo oli mahtava ja keli ihan mukava. Autoin appivanhempia laittamaan uuden mökin kattopaneelia ja seuraavana päivänä kälyn sekä anopinkanssa maalattiin ko. katto.
Saunottiin ja uitiin. Uinti on kyllä yksi parhaimpia asioita raskauden aikana :)
Sitä on ihan inhimillinen niin sanotusti. Kelluu hyvin ja sitärataa ;)

Kun veneilimme takaisin rantaan kohti kotia oli semmoiset allot että vene pomppi hurjasti ja luulin jo että lennän kyydistä. Jännitin vatsalihaksia koko matkan ja vähän pelkäsinkin että vauvalle vielä käy jotain tuommoisessa höykytyksessä.
Mutta automatkalla olo oli ok ja babykin vähän potkiskeli. :)

Kävimme tuossa myös Budapestissa. Lennot eivät vaikuttaneet vauvaan mitenkään vaikka itse pahoinvoin melkeen joka nousussa ja laskussa pilotista riippuen.
Tosin itse reissussa oli lämmöt kohdillaan, 27C ylöspäin ja aurinko paistoi koko viikon. Ensimmäisenä päivänä menimme sitten euroopan yhteen suurimpaan kauppakeskukseen pyörimään ja unohtui sitten levätä ja istuakkin välillä kun vielä oli tuoreet jalatkin :)
Illalla sitten oli epämukava olo kun vatsa rupesi supistelemaan ja supisteli putkeen melko säännöllisesti pari kolme tuntia. Ei siis kivuliaita supistuksia mutta epämiellyttäviä. Vatsa veti sen verran piukaksi.
Aamulla kaikki oli sitten taas normaalisti ja päätettiin että nyt tiedostetaan homma ja otetaan ihan iisisti ja levätään. Tosin suppailuja oli kyllä koko viikon ja vieläkin välillä. Jep, välttäkää myös hermojen menetystä sekin edesauttaa suppailua, siis lisäsi ainakin minulla. Tyhmät väkijoukot ja kuumuus, ei hyvä ;)

Eilen kokeilin paria kesämekkoani jotka luulin mahdollisesti vielä menevän päälle, eivät tosiaankaan menneet. Liian isot tissit ja maha :)
On se silti tympeää. Mutta ne kuuluvat asiaan, enkä ole saanut mitään ulkonäkökriisiä aikaan :) Vaikka minulle on tullut selluliittiäkin. Se nyt vaan kuuluu tähän ja sen saa sitten ainakin pääosin treenattua pois vaikka aikansa se ottaa. Jep, ja ne rinnat toivon mukaan kutistuvat entiselleen sillä pidän tai siis pidin pienistä tisseistäni ^^
Sillä olin A/B ja nyt olen D. :D Hullua. Vaikeaa löytää edes liivejä varsinkaan hyviä näillä kannuilla ;)